Contact rapid

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Yuniku Vision-Centric Eyewear

  Vezi video

  Centrat pe vedere

  Yuniku, primii ochelari din lume "personalizati in tehnologie 3D", au fost conceputi pentru a oferi cea mai buna experienta vizuala si confort optim. Din acest motiv, Yuniku sunt conceputi pornind de la pozitia ideala a lentilelor, luand in considerare caracteristicile anatomice ale fetei si postura fiecarui purtator, detectate prin intermediul unei scanari precise.

  Yuniku sunt ochelarii perfecti pentru o vedere perfecta. Reprezinta prima alegere pentru cei care nu doresc sa faca compromisuri si opteaza pentru cea mai buna vedere si cel mai bun confort, datorita celei mai inovatoare si mai avansate tehnologii pentru lentile. Yuniku sunt unici, proiectati pe fata purtatorului si pentru nevoile fiecarei persoane in parte, acordand cea mai mare atentie designului si stilului.

  Lentilele Yuniku

  Yuniku reprezinta ochelarii "centrati pe vedere" care rezulta din evaluarea, impreuna cu specialistul din magazinul de optica, a nevoilor vizuale, stilului de viata si trasaturilor anatomice ale fiecarei persoane. Impreuna cu datele colectate prin scanarea fetei, sofware-ul inovator Yuniku calculeaza si determina pozitia ideala a lentilelor in fata ochilor, urmata de sugerarea ramei de catre specialist, pentru a asigura cea mai buna vedere si un confort perfect.

  Luxura: performante remarcabile

  Yuniku a ales Materialise pentru a identifica un material si o tehnologie de imprimare 3D care sa satisfaca cel mai bine cerintele consumatorului modern. Materialise, un inovator de mai bine de 25 de ani in tehnologia 3D, este un pionier in crearea 3D a unor produse medicale si industriale de prestigiu.

  Care este rezultatul? O combinatie castigatoare intre materialul poliamida si tehnologia de sintetizare selectiva cu laser. Ramele din poliamida imprimata in regim 3D sunt usoare, flexibile si rezistente, iar tehnologia de sintetizare selectiva cu laser ofera designerilor posibilitatea de a crea modele personalizate care nu sunt accesibile cu tehnicile traditionale de productie.

  Yuniku asigura cea mai buna experienta vizuala. Fara compromisuri in ceea ce priveste stilul sau ajustarea.

  Experienta unica de cumparare

  Procesul Yuniku este complet integrat si asigura rolul central al specialistului in procesele de consultatie, personalizare si livrare a ochelarilor.

  Clientul se simte implicat si interactioneaza in crearea propriilor ochelari exclusivisti, imbunatatind considerabil experienta de cumparare si consolidand loialitatea, increderea si satisfactia fata de magazinul de optica.

  Primirea si captarea atentiei

  Specialistul din optica prezinta Yuniku, primii ochelari personalizati in tehnologie 3D, perfecti pentru orice nevoie vizuala, aspect si stil de viata.

  Scanarea fetei

  In urma examinarii vizuale, prin intermediul unui scaner, specialistul din optica efectueaza scanarea fetei clientului pentru a determina parametrii ergonomici necesari.

  Identificarea nevoilor personale

  Vedere excelenta datorita personalizarii 100%. Performanta vizuala optima pentru fiecare stil de viata, activitate si necesitate. Performanta binoculara inegalabila. Focalizare perfecta si fara efort, stabilitate constanta si profunzime excelenta a vederii.

  Selectarea ramelor

  Clientul, cu ajutorul recomandarilor specialistului din optica, poate alege dintre numeroasele combinatii: colectii, modele, culori si finisaje.
  Specialistul din optica, dupa personalizarea ramei optimizate prin software, poate ajusta dimensiunea si pozitia ideala pe fata pentru a asigura cele mai bune rezultate estetice.

  Individualizarea lentilelor

  In functie de profesie si anamneza, lentila este proiectata pentru a satisface nevoile reale ale vederii si profunzimii campului.

  Comanda si productia

  Specialistul din optica prezinta materialul, tratamentele si culoarea optime pentru lentile.
  Prin oglinda virtuala, aceasta arata clientului imaginea 3D cu ochelarii alesi.

  Livrarea

  Specialistul din optica ofera ochelarii Yuniku intr-un pachet exclusivist si original.
  Purtatorul percepe imediat beneficiile unice ale solutiei personalizate.

  Quick Contact Icon
  Back top icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.