Contact rapid

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Tratamente oftalmologice

  Tratamente oftalmologice

  in cadrul Clinicii Oftalmologice B-Optik din Brasov realizam tratamente oftalmologice laser si tratamente punctuale pentru o gama larga de afectiuni oculare. Tratamentele oftalomologice sunt non invazive sau minim invazive, fara durere si eficiente pentru o paleta larga de patologii oculare.

  Astfel, tratam glaucomul, afectiuni ale retinei si ale corneei, afectiuni ale nervilor optici, tulburarile de vedere etc. Cu cat intervenim mai repede, cu atat succesul unui tratament oftalmologic este mai mare.

  Tratamente moderne si aparatura de top

  Capsulotomie laser yag: consta in crearea unui orificiu in capsula posterioara cristaliniana opacifiata (cataracta secundara). Cataracta secundara poate aparea la cativa ani dupa interventia chirurgicala pentru cataracta, mai ales la pacientii tineri.
  Iridotomia laser yag: consta in crearea unui orificiu la periferia irisului realizandu-se o cale de scurgere pentru umoarea apoasa (lichidul din ochi); este procedura de lectie in glaucomul cu unghi inchis dar si pentru prevenirea atacului de glaucom la pacientii cu unghi ingust.
  Utilizam aparatul Zeiss Visual III, aparat de ultima generatie cu nivel ridicat de performanta.
  450 Lei
  Fotocoagulare retiniana: consta in aplicarea pe retina a unor impulsuri laser prin care se cauterizeaza vasele fine retiniene (de neoformatie). Este indicata in afectiuni precum retinopatia diabetica, ocluzii vasculare retiniene, dezlipire de retina.
  Utilizam aparatul Zeiss Visual III, aparat de ultima generatie cu nivel ridicat de performanta.
  450 Lei / sedinta
  Quick Contact Icon
  Back top icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.