Contact rapid

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Investigatii oftalmologice

  Investigatii oftalmologice

  Am dotat clinica oftalmologica din Brasov cu aparatura de top pentru a depista usor si cele mai severe afectiuni oculare. Investigatiile, atat cele de rutina cat si cele de urmarire a evolutiei unei boli, vin in ajutorul pacientilor nostri pentru a depista si trata afectiunile oculare.

  in clinica noastra oftalmologica sunt asteptati atat cei mari cat si cei mici. Examenul de rutina este recomandat anual pentru a preveni si trata precoce orice afectiune oculara, chiar si cele asimptomatice care pot fi depistate in urma unui consult de specialitate.

  Investigatii realizate cu aparatura performanta

  Determina dimensiunile precise ale ochiului cu calcularea puterii dioptrice a cristalinului artificial ce urmeaza a fi implantat. Dispunem de cel mai modern biometru optic IOL MASTER 700 de la Carl Zeiss Meditec. Miometria ultrasonica se realizeaza cu biometrul Quantel medical ABSolu.
  100 RON
  Microscopul specular TOPCON permite vizualizarea si analiza endoteliului cornean de care depinde claritatea vederii. Se efectueaza in diverse afectiuni ale corneei (distrofii) dar si preoperator in operatiile de schimbare a cristalinului si in cele de chirurgie refractiva.
  80 RON
  Se realizeaza cu aparatul Humphrey Field Analyzer 3 - Carl Zeiss Meditec, determina stadiul si rata de progresie a glaucomului, detectarea unor afectiuni retiniene si ale nervului optic.
  100 RON
  Pahimetria: masoara grosimea corneei. Se efectueaza cu mai multe aparate printre care IOL MADTER 700, tomograful OCT de pol anterior si tonometrul non-contact Huvitz - care au si functia de pahimetrie. Este importanta in evaluarea tensiunii intraoculare, facand parte dintr-o consultatie oftalmologica de baza.
  Tonometria: masoara presiunea intraoculara. Aceasta se realizeaza folosind tonometria prin aplanatie (tonometrul Haag - Streit) a tonometrului non-cotact Huvitz si a tonometrului I-Care.
  100 RON
  Evalueaza integritatea structurala si diversele afectiuni patologice ale ochiului. Se realizeaza cu ecograf modern QUANTEL MEDICAL ABSolu. Ecografia in modul A realizeaza masuratori ale ochiului fiind folosita pentru biometria oculara (stabilirea puterii dioptrice a cristalinului artificial ce urmeaza a fi implantat in cadrul operatiei de cataracta). Ecografia in modul B ne ofera informatii ale globului ocular si orbitei, permitant medicului sa vada structurile fundului de ochi. Se pot identifica afectiuni precum: dezlipirea de retina, tumori, corpi straini intraoculari.
  100 RON
  Permite investigatii complexe ale fundului de ochi si ale polului anterior ale ochiului. Tomograful in coerenta optica TOPCON este un aparat modern ce permite diagnosticarea afectiunilor retiniene, diagnosticarea si monitorizarea glaucomului, iar prin vizualizarea precisa a segmentului anterior ocular este folosit in diagnositcarea afectiunilor corneene si ale suprafetei oculare.
  150 RON
  Quick Contact Icon
  Back top icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.